Thuis ProductenIn Schip die Systemen bemesten

Energie - besparing Industriële het Bemesten Milieuvriendelijke Machine

Ik ben online Chatten Nu

Energie - besparing Industriële het Bemesten Milieuvriendelijke Machine

Energie - besparing Industriële het Bemesten Milieuvriendelijke Machine
Energie - besparing Industriële het Bemesten Milieuvriendelijke Machine Energie - besparing Industriële het Bemesten Milieuvriendelijke Machine

Grote Afbeelding :  Energie - besparing Industriële het Bemesten Milieuvriendelijke Machine

Productdetails:
Plaats van herkomst: Japan
Merknaam: BENENV
Certificering: SW17Q10910R0S
Modelnummer: OIC-20
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiatable
Verpakking Details: Container en Plaatsinstallatie
Levertijd: 6-10 weken
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 10 reeksen per jaren

Energie - besparing Industriële het Bemesten Milieuvriendelijke Machine

beschrijving
Capaciteit: 20-120 m ³ Verwerkingscapaciteit: 2-12 ton/dag
formaat: Φ2.8*3m macht: 17.5 kW
Materialen: SUS304 of Q235 Motormerk: Naai
Elektrocomponentenmerk: Schneider, Omron, Siemens de behandeling van het staartgas: Neveltoren

Compostkeerder of Compostmachine met in Schip die Methode bemesten

 

Wat bemest het in-Schip?
 
De compostbioreactor is ingesloten compost in schepen. Zij worden ontwikkeld voor inzameling, opslagandfermentation van organisch stevig afval of voer. De machine kan materialsuch als sojaboonmaaltijd, maniokmaaltijd en rijstzemelen in hoogte verwerken - kwaliteitsvoer. Het canalso verwerkt ander materiaal met inbegrip van dierlijke mest, van het keukenresidu, van het huisvuil, van de modder en van de tuin afval enz., vooral geschikt voor die toepassingen die aan strikte milieubeschermingnormen moeten voldoen.
De machine wordt gemaakt omhoog van tank, uploader, mengapparaat, verluchtingssysteem, lossingsafzet en biofilter voor desodorisatie. Het materiaal wordt opgeheven en in thetank geladen, waar het door de rotor zal worden gedraaid en zal vergist worden als verluchtingssysteem die verse lucht regelmatig blazen. Het product kan van de afzet bij de bodem worden gelost.
 
Energie - besparing Industriële het Bemesten Milieuvriendelijke Machine 0

 

Technologisch principe
Het afval (vee en gevogeltemest, keukenafval, binnenlandse modder, enz.), de biomassa (stro en zaagsel, enz.) worden en de terugvloeiingsmaterialen gemengd gelijk in een bepaald deel om het vochtgehalte te maken 60% bereiken - 65% en dan het aërobe gistingssysteem ingaan. Door de vochtigheid aan te passen, zuurstofgehalte en temperatuur zijn de veranderingen van de grondstoffen, de materialen volledig aërobe ontbonden gisting. De hitte die in het decompositieproces kan wordt vrijgegeven maken aangezien de temperatuur van modderverhogingen, de maximumtemperatuur 80% kan bereiken. Met de verhoging van temperatuur, is de vochtigheid van materialen verdampt, en sommige organische stoffen worden ontbonden, zodat het volume wordt verminderd en het doel van vermindering wordt bereikt. Het intelligente het Bemesten Systeem controleert de temperatuur bij 55-60 ℃ (de meest geschikte temperatuur voor gisting) door ventilatie, oxygenatie, agitatie en andere functies om de beste temperatuur voor gistingsbehandeling van materialen te bereiken. Bij deze temperatuur, kan het een groot aantal pathogene bacteriën en parasieten in de materiële hoop maken sterven. Tegelijkertijd, wordt het biologische desodorisatiesysteem gebruikt om het geloste gas te desodoriseren om onschadelijke behandelingsdoelstellingen te bereiken. De materialen na aërobe gisting op hoge temperatuur kunnen voor de grondverbetering, het modelleren, stortplaats en behandelende grond, en verwerking in organische meststof en andere producten worden gebruikt.

 

Eindige Elementenanalyse

Energie - besparing Industriële het Bemesten Milieuvriendelijke Machine 1

 

Energie - besparing Industriële het Bemesten Milieuvriendelijke Machine 2

 

De super Roterende Modderdroger is een pas ontwikkelde modder recyclingstechnologie door Benenv.We heeft meer dan 40 jaar ervarings op modderdroger en carbonisatiemachine. Het is het resultaat van de nauwgezette inspanningen van Japanse deskundigen en Chinese professoren in verbranding, het drogen, carbonisatiegebied. Dit apparaat gebruikt schone energie als het verwarmen van & het drogen van energie, en directe verwarmingsmethode, waarin geen dioxins en andere giftige substanties worden geproduceerd.
Vergeleken met directe modderverbranding, vereist de super roterende droger minder energie met lage koolstofemissies, overeenkomstig nationale low-carbon milieu-eisen.

 

In Schip die Proces bemesten

 

In schip composter keurt de microbiële aërobe gisting goed dat de micro-organismen volledig gebruik van organisch stof en overblijvende proteïne in dierlijke mest kunnen maken, en snel onder bepaalde voorwaarden van temperatuur, vochtigheid en voldoende zuurstof reproduceren. Tijdens de reproductieve processen, verbruiken de micro-organismen het organische stof, de proteïne en de zuurstof van de mest, metaboliseer dus in ammoniak, Co2 en ater damp. Ondertussen, wordt de hoop van hitte vrijgegeven die de temperatuur van tank kan opheffen.

Het is hoofdzakelijk samengesteld uit de gistingskamer, hijsend systeem, het systeem van het de leveringssysteemstation van de hoge druklucht, hydraulische machtssysteem, desodorisatiesysteem, het lossen systeem en automatische controlesysteem. Keur PLC geprogrammeerde controle, het proces om goed te voeden, gisting, worden de temperatuurcontrole en het lossen automatisch voltooid.

 

Ons Voordeel

 

1. Milieuvriendelijk, Energie - besparing

2. 24 uren Ononderbroken gisting

3. Gesloten reactor, korte gistingstijd, de lage hoeveelheid van de geurbehandeling.

4. Compacte structuur, de bouw nietbehoefte, lage vaste investering

5. Integratie voor organisch afvalinzameling, opslag, aërobe gisting en compost

6. Het luchten van systeem is opstelling het het bewegen blad, het voldoende luchten en hogere efficiency

 

Verpakking en Levering

 

1. Het normale pakket is plastic doek en houten voor hoofdmachine voor delen. Het houten vakje zal worden uitgerookt, het volgens klanten speciaal verzoek kunnen ook inpakken.

2. Het normale pakket is plastic doek en houten voor hoofdmachine voor delen. Het houten vakje zal worden uitgerookt, het volgens klanten speciaal verzoek kunnen ook inpakken.

 

Energie - besparing Industriële het Bemesten Milieuvriendelijke Machine 3

Contactgegevens
Benenv Co., Ltd

Contactpersoon: Manager

Tel.: +86 189 6153 0288

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!