Thuis ProductenIn Schip die Systemen bemesten

Het kunstmatige Draaien in Schip die Systemen Stabiele Prestaties bemesten

Certificaat
China Benenv Co., Ltd certificaten
China Benenv Co., Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Het kunstmatige Draaien in Schip die Systemen Stabiele Prestaties bemesten

Het kunstmatige Draaien in Schip die Systemen Stabiele Prestaties bemesten
Het kunstmatige Draaien in Schip die Systemen Stabiele Prestaties bemesten Het kunstmatige Draaien in Schip die Systemen Stabiele Prestaties bemesten

Grote Afbeelding :  Het kunstmatige Draaien in Schip die Systemen Stabiele Prestaties bemesten

Productdetails:
Plaats van herkomst: Japan
Merknaam: BENENV
Certificering: SW17Q10910R0S
Modelnummer: OIC-20
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiatable
Verpakking Details: Container en Plaatsinstallatie
Levertijd: 6-10 weken
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 10 reeksen per jaren

Het kunstmatige Draaien in Schip die Systemen Stabiele Prestaties bemesten

beschrijving
Capaciteit: 20-120 m ³ Verwerkingscapaciteit: 2-12 ton/dag
formaat: Φ2.8*3m macht: 17.5 kW
Materialen: SUS304 of Q235 Motormerk: Naai
Elektrocomponentenmerk: Schneider, Omron, Siemens de behandeling van het staartgas: Neveltoren
Hoog licht:

industrieel het bemesten materiaal

,

in schip die materiaal bemesten

Stabiele de Vultrechter van de Prestaties Kunstmatige Dierlijke Mest het Draaien Compostmachine in Schip

 

Wat bemest het in-Schip?
In-schip het bemesten over het algemeen is de gistingsmethode van organisch stof dat de het bemesten materialen binnen een de bouwcontainer of een schip beperkt. deze gistingsmethode keurt aërobe gistingstechnologie goed om organische materialen in op hoge temperatuur te ontbinden. Volgens de classificatie van het bemesten van systemen, is het in-schip die systeem bemesten behoort tot het biologische reactorsysteem. Omdat de biologische reactor
gewoonlijk is een schip waar het gistingsprocédé plaatsvindt. Tijdens het aërobe gistingsprocédé kunnen de luchtstromen en de temperatuur zeer in dit soort worden gecontroleerd het bemesten van systeem. Bovendien, vergelijkbaar zijnd met ander traditioneel het bemesten systeem heeft het slechte weer minder invloed op in-schip bemestend systeem en de aanvallende zeer verminderde geur
 
Het kunstmatige Draaien in Schip die Systemen Stabiele Prestaties bemesten 0

 

In Schip die Proces bemesten
 
In schip composter keurt de microbiële aërobe gisting goed dat de micro-organismen volledig gebruik van organisch stof en overblijvende proteïne in dierlijke mest kunnen maken, en snel onder bepaalde voorwaarden van temperatuur, vochtigheid en voldoende zuurstof reproduceren. Tijdens de reproductieve processen, verbruiken de micro-organismen het organische stof, de proteïne en de zuurstof van de mest, metaboliseer dus in ammoniak, van Co2 en van het water damp. Ondertussen, wordt de hoop van hitte vrijgegeven die de temperatuur van tank kan opheffen. 
Het is hoofdzakelijk samengesteld uit de gistingskamer, hijsend systeem, het systeem van het de leveringssysteemstation van de hoge druklucht, hydraulische machtssysteem, desodorisatiesysteem, het lossen keuren het systeem en het automatische controlesysteem PLC geprogrammeerde controle goed, wordt het proces om te voeden, gisting, temperatuurcontrole en het lossen automatisch voltooid

 

Het kunstmatige Draaien in Schip die Systemen Stabiele Prestaties bemesten 1

 

De testgegevens van Organische Meststof maakten byPig Mest

 

Punt Testgegevens Testresultaat
H2O 25.32% ≤30
PH 8.42 5.5-8.5
Organisch Materiaal 57.3% ≥45
N 2.32% /
P2O5 4.72% /
K2O 2.64% /
N+P2O5+K2O 9.68% ≥5.0
CD (mg/kg) 0,5 ≤3
Cr (mg/kg) 30.8 ≤150
Pb (mg/kg) 0,6 ≤50
Zoals (mg/kg) 5.5 ≤15
Hg (mg/kg) 0,08 ≤2

 

Eigenschappen

 

1. De machine kan materiaal op elk ogenblik ontvangen. En het combineert samen functies van inzameling, opslag en aërobe gisting.
2. De machine kan of handhaaft een partij het werk wijze, of een ononderbroken het werk wijze, die gebeëindigde grondstof en opbrengsten - producten elke dag ontvangt.
3. Dubbele isolatieshell, shouter gistingsperiode.
4. De gesloten reactor produceert veel minder geur dan conventionele methodes.
5. Geïntegreerd met rotator, biedt het verluchtingssysteem overvloedige zuurstof aan onlangs gedraaide materiële geschikt aan en nauwkeurig.
6. Compacte structuur, geen behoefte om workshop, resultingless investering te bouwen.
7. Materieel draaien en automatisch het luchten, het kunnen handledeasily zijn. Één signaalreeks is gelijk aan een gistingsinstallatie.
8. Het facultatieve computer controlerende systeem voor volledig automatische gisting is beschikbaar.
 

Eindige Elementenanalyse

Het kunstmatige Draaien in Schip die Systemen Stabiele Prestaties bemesten 2

 

Het kunstmatige Draaien in Schip die Systemen Stabiele Prestaties bemesten 3

 

 

 

De super Roterende Modderdroger is een pas ontwikkelde modder recyclingstechnologie door Benenv.We heeft meer dan 40 jaar ervarings op modderdroger en carbonisatiemachine. Het is het resultaat van de nauwgezette inspanningen van Japanse deskundigen en Chinese professoren in verbranding, het drogen, carbonisatiegebied. Dit apparaat gebruikt schone energie als het verwarmen van & het drogen van energie, en directe verwarmingsmethode, waarin geen dioxins en andere giftige substanties worden geproduceerd.
Vergeleken met directe modderverbranding, vereist de super roterende droger minder energie met lage koolstofemissies, overeenkomstig nationale low-carbon milieu-eisen.

 

Wat kan met SEEC-in-Schip Bemestend Materiaal worden bemest?
 
SEEC-het in-schip composter is gesloten compostbak. Het kan worden gebruikt om het organische afval in hoogte te vergisten - het product van het kwaliteitscompost. Er zijn vele soorten organisch afval u met dit composter kunt bemesten. Bijvoorbeeld, varkensmest, kippenmest, koemest, schapenmest, groen afval, modder etc. Met de roterende bladen binnen van deze compostbak allerlei kunnen grondstoffen worden verpletterd en betere gisting krijgen
dit gesloten materiaal. Zo, is dit in-schip die systeem bemesten de beste keus om resourcegebruik van afval onder de veeteeltindustrie en ecologische landbouwontwikkeling te realiseren.
 

Verpakking en Levering

 

1. Het normale pakket is plastic doek en houten voor hoofdmachine voor delen. Het houten vakje zal worden uitgerookt, het volgens klanten speciaal verzoek kunnen ook inpakken.

2. Het normale pakket is plastic doek en houten voor hoofdmachine voor delen. Het houten vakje zal worden uitgerookt, het volgens klanten speciaal verzoek kunnen ook inpakken.

 

Het kunstmatige Draaien in Schip die Systemen Stabiele Prestaties bemesten 4

Contactgegevens
Benenv Co., Ltd

Contactpersoon: Manager

Tel.: +86 189 6153 0288

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)