Thuis ProductenIn Schip die Systemen bemesten

Geïntegreerd in Schip die de Gistingsperiode bemesten van Systemenshouter

Certificaat
China Benenv Co., Ltd certificaten
China Benenv Co., Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Geïntegreerd in Schip die de Gistingsperiode bemesten van Systemenshouter

Geïntegreerd in Schip die de Gistingsperiode bemesten van Systemenshouter
Geïntegreerd in Schip die de Gistingsperiode bemesten van Systemenshouter Geïntegreerd in Schip die de Gistingsperiode bemesten van Systemenshouter

Grote Afbeelding :  Geïntegreerd in Schip die de Gistingsperiode bemesten van Systemenshouter

Productdetails:
Plaats van herkomst: Japan
Merknaam: BENENV
Certificering: SW17Q10910R0S
Modelnummer: OIC-20
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiatable
Verpakking Details: Container en Plaatsinstallatie
Levertijd: 6-10 weken
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 10 reeksen per jaren

Geïntegreerd in Schip die de Gistingsperiode bemesten van Systemenshouter

beschrijving
Capaciteit: 20-120 m ³ Verwerkingscapaciteit: 2-12 ton/dag
formaat: Φ2.8*3m macht: 17.5 kW
Materialen: SUS304 of Q235 Motormerk: Naai
Elektrocomponentenmerk: Schneider, Omron, Siemens de behandeling van het staartgas: Neveltoren
Hoog licht:

industrieel het bemesten materiaal

,

afval die machine bemesten

Het bemesten van Materiaal met inbegrip van in-Schip die Systemen bemesten

 

Wat bemest het in-Schip?
In-schip het bemesten over het algemeen is de gistingsmethode van organisch stof dat de het bemesten materialen binnen een de bouwcontainer of een schip beperkt. deze gistingsmethode keurt aërobe gistingstechnologie goed om organische materialen in op hoge temperatuur te ontbinden. Volgens de classificatie van het bemesten van systemen, is het in-schip die systeem bemesten behoort tot het biologische reactorsysteem. Omdat de biologische reactor
gewoonlijk is een schip waar het gistingsprocédé plaatsvindt. Tijdens het aërobe gistingsprocédé kunnen de luchtstromen en de temperatuur zeer in dit soort worden gecontroleerd het bemesten van systeem. Bovendien, vergelijkbaar zijnd met ander traditioneel het bemesten systeem heeft het slechte weer minder invloed op in-schip bemestend systeem en de aanvallende zeer verminderde geur

 

Technologisch principe


Het afval (vee en gevogeltemest, keukenafval, binnenlandse modder, enz.), de biomassa (stro en zaagsel, enz.) worden en de terugvloeiingsmaterialen gemengd gelijk in een bepaald deel om het vochtgehalte te maken 60% bereiken - 65% en dan het aërobe gistingssysteem ingaan. Door de vochtigheid aan te passen, zuurstofgehalte en temperatuur zijn de veranderingen van de grondstoffen, de materialen volledig aërobe ontbonden gisting. De hitte die in het decompositieproces kan wordt vrijgegeven maken aangezien de temperatuur van modderverhogingen, de maximumtemperatuur 80% kan bereiken. Met de verhoging van temperatuur, is de vochtigheid van materialen verdampt, en sommige organische stoffen worden ontbonden, zodat het volume wordt verminderd en het doel van vermindering wordt bereikt. Het intelligente het Bemesten Systeem controleert de temperatuur bij 55-60 ℃ (de meest geschikte temperatuur voor gisting) door ventilatie, oxygenatie, agitatie en andere functies om de beste temperatuur voor gistingsbehandeling van materialen te bereiken. Bij deze temperatuur, kan het een groot aantal pathogene bacteriën en parasieten in de materiële hoop maken sterven. Tegelijkertijd, wordt het biologische desodorisatiesysteem gebruikt om het geloste gas te desodoriseren om onschadelijke behandelingsdoelstellingen te bereiken. De materialen na aërobe gisting op hoge temperatuur kunnen voor de grondverbetering, het modelleren, stortplaats en behandelende grond, en verwerking in organische meststof en andere producten worden gebruikt.

 

Geïntegreerd in Schip die de Gistingsperiode bemesten van Systemenshouter 0

 

Eigenschappen

 

1. De machine kan materiaal op elk ogenblik ontvangen. En het combineert samen functies van inzameling, opslag en aërobe gisting.
2. De machine kan of handhaaft een partij het werk wijze, of een ononderbroken het werk wijze, die gebeëindigde grondstof en opbrengsten - producten elke dag ontvangt.
3. Dubbele isolatieshell, shouter gistingsperiode.
4. De gesloten reactor produceert veel minder geur dan conventionele methodes.
5. Geïntegreerd met rotator, biedt het verluchtingssysteem overvloedige zuurstof aan onlangs gedraaide materiële geschikt aan en nauwkeurig.
6. Compacte structuur, geen behoefte om workshop, resultingless investering te bouwen.
7. Materieel draaien en automatisch het luchten, het kunnen handledeasily zijn. Één signaalreeks is gelijk aan een gistingsinstallatie.
8. Het facultatieve computer controlerende systeem voor volledig automatische gisting is beschikbaar.
 

Eindige Elementenanalyse

Geïntegreerd in Schip die de Gistingsperiode bemesten van Systemenshouter 1

 

Geïntegreerd in Schip die de Gistingsperiode bemesten van Systemenshouter 2

 

 

 

De super Roterende Modderdroger is een pas ontwikkelde modder recyclingstechnologie door Benenv.We heeft meer dan 40 jaar ervarings op modderdroger en carbonisatiemachine. Het is het resultaat van de nauwgezette inspanningen van Japanse deskundigen en Chinese professoren in verbranding, het drogen, carbonisatiegebied. Dit apparaat gebruikt schone energie als het verwarmen van & het drogen van energie, en directe verwarmingsmethode, waarin geen dioxins en andere giftige substanties worden geproduceerd.
Vergeleken met directe modderverbranding, vereist de super roterende droger minder energie met lage koolstofemissies, overeenkomstig nationale low-carbon milieu-eisen.

 

Wat kan met SEEC-in-Schip Bemestend Materiaal worden bemest?
 
SEEC-het in-schip composter is gesloten compostbak. Het kan worden gebruikt om het organische afval in hoogte te vergisten - het product van het kwaliteitscompost. Er zijn vele soorten organisch afval u met dit composter kunt bemesten. Bijvoorbeeld, varkensmest, kippenmest, koemest, schapenmest, groen afval, modder etc. Met de roterende bladen binnen van deze compostbak allerlei kunnen grondstoffen worden verpletterd en betere gisting krijgen
dit gesloten materiaal. Zo, is dit in-schip die systeem bemesten de beste keus om resourcegebruik van afval onder de veeteeltindustrie en ecologische landbouwontwikkeling te realiseren.
 

Verpakking en Levering

 

1.The het normale pakket is plastic doek en houten voor hoofdmachine voor delen. Het houten vakje zal worden uitgerookt, het volgens klanten speciaal verzoek kunnen ook inpakken.

2.The het normale pakket is plastic doek en houten voor hoofdmachine voor delen. Het houten vakje zal worden uitgerookt, het volgens klanten speciaal verzoek kunnen ook inpakken.

 

Geïntegreerd in Schip die de Gistingsperiode bemesten van Systemenshouter 3

Contactgegevens
Benenv Co., Ltd

Contactpersoon: Manager

Tel.: +86 189 6153 0288

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)