Thuis Productenononderbroken carbonisatieoven

Eenvoudige Rekupereerbare de Ovenenergie van de Verrichtings Ononderbroken Carbonisatie

Ik ben online Chatten Nu

Eenvoudige Rekupereerbare de Ovenenergie van de Verrichtings Ononderbroken Carbonisatie

Eenvoudige Rekupereerbare de Ovenenergie van de Verrichtings Ononderbroken Carbonisatie
Eenvoudige Rekupereerbare de Ovenenergie van de Verrichtings Ononderbroken Carbonisatie Eenvoudige Rekupereerbare de Ovenenergie van de Verrichtings Ononderbroken Carbonisatie

Grote Afbeelding :  Eenvoudige Rekupereerbare de Ovenenergie van de Verrichtings Ononderbroken Carbonisatie

Productdetails:
Plaats van herkomst: Japan
Merknaam: BENENV
Certificering: SW17Q10910R0S
Modelnummer: Bmt-30
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiatable
Verpakking Details: Houder
Levertijd: 6-10 weken
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 10 reeksen per jaren

Eenvoudige Rekupereerbare de Ovenenergie van de Verrichtings Ononderbroken Carbonisatie

beschrijving
Watervaporation: 50-2500 kg/hr formaat: L4800*W3200*H3000 mm
macht: 15 kW Materialen: SUS304 of Q235
Motormerk: Naai Elektrocomponentenmerk: Schneider, Omron, Siemens
de behandeling van het staartgas: De neveltoren, Stoffenfilter, dooft Toren energiebronnen: Olie, LNG, LPG

Materiaal van de de Ovenbehandeling van de nieuwe Technologie het Ononderbroken Carbonisatie van Japan

 

Korte Inleiding
De modder het drogen en carbonisatie zijn een pas ontwikkelde modder recyclingstechnologie door Benenv. Het is het resultaat van de nauwgezette inspanningen van Japanse deskundigen en Chinese professoren in verbranding, het drogen, carbonisatiegebied. Deze technologie integreert de voordelen van modder het drogen en carbonisatie, en is zowel stabiel als dioxin vrij tijdens het behandelingsproces. Tijdens het proces, is het drogen door het directe verwarmen terwijl de carbonisatie door middelgrote carbonisatie is, die hoogte - kwaliteitsproducten veroorzaakt.

 

de carbonisatie is een thermochemisch proces. Het staat toe omzettend gestructureerde molecules van hout, en celluloseproducten in steenkool. De carbonisatie wordt verkregen door de verwijdering van water en vluchtige stoffen uit de planten-kwestie, wegens de actie van hitte in houtskoolstapel.
Ons bedrijf, Kingtiger, heeft zich bij het ontwikkelen van verscheidenheden van het materiaal van de moddercarbonisatie en verkregen partijen van verwezenlijkingen, met inbegrip van de installatie van de slijmcarbonisatie, de zelfklevende installatie van de vuilcarbonisatie, de installatie van de zuiveringsslibcarbonisatie en de carbonisatieinstallatie van de boringsmodder geconcentreerd. Vergeleken met traditioneel modderbeheer, kan onze carbonisatieverwijdering niet alleen het leven aan milieu van burgers ten goede komen, maar ook middel recycling met hoog rendement, hoge output en hoogte bereiken - kwaliteit.

 

Het werk Proces van Kingtiger-de Machine van de Zuiveringsslibcarbonisatie:
 
1. Verzamel de grondstof in de metende transportband door de materiële warmtewisselaarmachine.
2. Het verspreidings mistige apparaat in de houtdroger pre-droogt uit de grondstof die daling binnen de carbonisatiemachine en uitgedroogd voor de tweede keer zal bevrijden.
3. Dan vallen de materialen in de buitenbak van de machine en beginnen de pyrolyse op hoge temperatuur, zwavelemissie, rookgasvluchtige stof, koolstof die in het carbonisatieproces wordt geconcentreerd.
4. Het carbide zal door de water-Koele transportband worden gelost, en het rust hete rookgas en de hitte zullen opgelopen ontzwavelingsprocédé en het proces van de rookvermindering zijn.
5. De van de rookvermindering en ontzwaveling stoom zal door de condensator worden gekoeld en zal geleid worden tot de kringloopwaterpool.

Eenvoudige Rekupereerbare de Ovenenergie van de Verrichtings Ononderbroken Carbonisatie 0

 

Proceseigenschap

Geen verbindende kwestie
De modder is zeer kleverig, en heeft een speciale zelfklevend-fasereactie tijdens het het drogen proces (watergehalte rond 40%-60%). Tijdens deze korte periode, koekt de modder, met harde oppervlakte, nog gemakkelijk nog modderstaat binnen. Er zijn een speciaal het desintegreren en het mengen zich apparaat binnen super droger, die met hoge snelheid tijdens het drogen proces, roteert en de zelfklevende fasemodder in kleine deeltjes, dus verhoging de het drogen efficiency breekt.

 

Lage bedrijfskosten, rekupereerbare energie
Na middelgrote temperatuurcarbonisatie, produceert de droge modder grote hoeveelheden droog distillatiegas op anaërobe voorwaarde. Het gas wordt geïntroduceerd in de verbrandingskamer van carbonisatiemachine als hittebron. De damp wordt op hoge temperatuur gepompt in droger als hittebron. Daarom zijn de bedrijfskosten laag terwijl de thermische energie kan worden gebruikt en rekupereerbaar.

Totaal moddervolume dat door meer dan 90% wordt verminderd
Na droog door super droger aanvankelijk, en dan gecarboniseerd door carbonisatiemachine met een verdere volumevermindering; tot slot kan het volume van de modder door 90% worden verminderd.

 

Eenvoudige verrichting, korte verwerkingstijd, kleine voetafdruk
Het volledige proces is volledig automatisch, en overeenkomstig het explosiebestendige veiligheidssysteem dat wordt ontworpen om menselijke activiteiten op de milieuschade te verminderen. Het materiaal is met kleine grootte, kleine voetafdruk, korte verwerkingstijd, hoge betrouwbaarheid, geschikt voor bouwverrichtingen in ruwe milieu's. Het algemene niveau van materiaal en het proces leiden de industrie.

 

Onschadelijk gecarboniseerd product met een brede waaier van gebruik
Na het drogen en middelgrote de temperatuurcarbonisatie, wordt de modder uiteindelijk stabiele deeltjes met grootte van 15mm. Ondertussen, zijn de zware metalen hard gemaakt en het probleem van zware metalen in modder wordt fundamenteel opgelost.

 

Eenvoudige Rekupereerbare de Ovenenergie van de Verrichtings Ononderbroken Carbonisatie 1

Eindproducten in BENENV-de Installatie van de Zuiveringsslibcarbonisatie:
 
Nadat het proces dat pyrolyse omvat op hoge temperatuur, vluchtig gas, zwavelemissie, koolstofverrijking van de technologie van de huisvuilverwijdering, het eindproduct dat wij kunstmatige koolstof/houtskool hebben gekregen is die vaste hogere koolstofinhoud (ongeveer 90%) bezit, Vergelijkbaar geweest met de algemene steenkool, is het over tweemaal zijn koolstofinhoud (is de gewoonlijk vaste koolstofinhoud van steenkool 55%). Bovendien, het is een nieuw type van hoogwaardige brandstof met goede brandbaarheid, terwijl één of andere biomassa nadat de carbonisatie zeer sterke activering heeft (het kan tot 75% worden geactiveerd), Er geen twijfel is dat het een ideaal materiaal voor de productie van geactiveerde koolstof is. En als dit zwartsel door de professionele installatie van de zwartselverwerking kan worden verwerkt, zal het door hogere prijs worden verkocht.

De Installatie van de zuiveringsslibcarbonisatie:

Punt Details
Model Bst-05 Bst-10 Bst-20 Bst-30
Het Voeden Capaciteit per uur 500kg 0.8-1 Ton 1.5-2Tons 2.5-3Tons
Werkmethode Ononderbroken
Grondstoffen

1. Allerlei biomassaafval, zoals zaagsel, Kokosnotenshells, olijfshells, palmshells, bamboe, enz.

2. Burgerlijke modder, gemeentelijke modder, industriële modder, enz.

3. MSW

Reactorgrootte Φ800 Φ1000 Φ1300 Φ1700
Patroon Horizontaal & Roterend
Verwarmende Materialen Houtskool, Hout, diesel, Aardgas, LPG, Biomassa, enz.
Totale Macht 40 kw/h 55kw/h 60kw/h 72kw/h
Vloeroppervlak (L*W*H) 30m*15m*7m 35*15*7m 45*15*10m 50*15*10m
Werkende Druk Constante Druk
Het koelen Methode Recycling Waterkoeling
Levensduur 5-8 jaar

 

Verpakking en Levering

 

1. Het normale pakket is houten doos (Grootte: L*W*H). Als de uitvoer naar Europese landen, de houten doos zal worden uitgerookt. Als de container te strakker is, zullen wij pe film voor verpakking gebruiken of zullen het volgens klanten speciaal verzoek inpakken.

 

2. Wij steunen 20 ', 40 ' ook containerlevering, gebruiken zachte verpakking om machine goed te beschermen. Als de uitvoer naar Europese landen, de houten doos zal worden uitgerookt. Als de container ook tigher is, zullen wij pe film voor verpakking gebruiken of zullen het volgens klanten speciaal verzoek inpakken.

 

Eenvoudige Rekupereerbare de Ovenenergie van de Verrichtings Ononderbroken Carbonisatie 2

 

Waarom kies ons?

 

1. BENENV heeft meer dan 2 decennia van ervaring in afvalwater en modderbehandeling.

2. Wij introduceren Japanse technologie en huren Japanse deskundigen in, dus is ons product veel beter dan andere Chinese fabrikanten.

3. Wij gebruiken slechts de beste delen van beste leverancier.

4. Wij hebben ons eigen R&D-centrum en volledig vervaardigingssysteem.

 

Contactgegevens
Benenv Co., Ltd

Contactpersoon: Manager

Tel.: +86 189 6153 0288

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!