Thuis Productenononderbroken carbonisatieoven

24h ononderbroken de Veiligheidshoutskool die van de Carbonisatiemachine Machine maken

Ik ben online Chatten Nu

24h ononderbroken de Veiligheidshoutskool die van de Carbonisatiemachine Machine maken

24h ononderbroken de Veiligheidshoutskool die van de Carbonisatiemachine Machine maken
24h ononderbroken de Veiligheidshoutskool die van de Carbonisatiemachine Machine maken 24h ononderbroken de Veiligheidshoutskool die van de Carbonisatiemachine Machine maken

Grote Afbeelding :  24h ononderbroken de Veiligheidshoutskool die van de Carbonisatiemachine Machine maken

Productdetails:
Plaats van herkomst: Japan
Merknaam: BENENV
Certificering: SW17Q10910R0S
Modelnummer: Bmt-30
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiatable
Verpakking Details: Houder
Levertijd: 6-10 weken
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 10 reeksen per jaren

24h ononderbroken de Veiligheidshoutskool die van de Carbonisatiemachine Machine maken

beschrijving
Watervaporation: 50-2500 kg/hr formaat: L4800*W3200*H3000 mm
macht: 15 kW Materialen: SUS304 of Q235
Motormerk: Naai Elektrocomponentenmerk: Schneider, Omron, Siemens
de behandeling van het staartgas: De neveltoren, Stoffenfilter, dooft Toren energiebronnen: Olie, LNG, LPG

De milieuvriendelijke Houtskool die van de de Carbonisatieoven van 24h Ononderbroken Machine maken

 

Ononderbroken Carbonisatieoven

 

De prestaties van een carbonisatieoven zijn de determinant om een perfect carbonisatieproces te bepalen. Keurt de professionele oven van het Linghengmerk breed-uitgestrekte grondstoffen goed. Bijna kan alle biomassaafval, zoals houten, houten spaanders, kokosnotenshells, stro, zaagsel, rijstschil, fruitschil en zelfs gemeentelijk zuiveringsslib, enz. worden gecarboniseerd. Door het proces van carbonisatie, wordt het biomassaafval omgezet in houtskool en brandbaar gas onder op hoge temperatuur.

 

Technologisch principe

 

De carbonisatieoven is een horizontaal roterend lichaam, dat indirecte verwarmingsmethode gebruikt. De hete hoogoven aan zijn kant produceert op hoge temperatuur en verwarmt het draaibare ovenlichaam. De materialen in het ovenlichaam ontbinden op lage zuurstofvoorwaarde, veroorzakend een hoop van retortgas, die in de verbrandingskamer door de veroorzaakte ontwerpventilator voor secundaire verbranding wordt geleid. De materialen worden vervoerd van het eind van het ovenlichaam, en het outputeind wordt voorzien van riem daar is een van de productcondensatie en inzameling systeem om het product te verzamelen na het koelen; het rookgas op hoge temperatuur van verbranding wordt gepompt aan de super droger voor het drogen van modder. In termen van de behandeling van het staartgas, wanneer de temperatuur in de verbrandingsoven boven 800 ℃ bereikt, kan het droge distillatiegas volledig worden gebrand om onschadelijke behandeling te bereiken. Nadat het uitlaatgas door een met water gekoelde warmtewisselaar wordt gekoeld, wordt het van stof ontdaan door een cycloon en in de atmosfeer gelost.

24h ononderbroken de Veiligheidshoutskool die van de Carbonisatiemachine Machine maken 0

 

Eigenschappen van Carbonisatieoven

 

De autovoeder en de met water gekoelde schroef die machine lossen worden gevormd om constante productie 24 uren te realiseren.

Het brandbare gas dat tijdens het carboniseren proces wordt geproduceerd kan hitte voor drogende gastheer en carbonisatiegastheer verstrekken tegelijkertijd, grotendeels hittegebruik verbeteren.

Het van stof ontdoen van systeem en het zuiveren van systeem maken de rookgaslossingen kunnen aan de internationale milieuemissienorm voldoen.

De verschillende natuurlijke producten hebben verschillend componenten en watergehalte, zodat is de kwaliteit van houtskool die van hen wordt gecarboniseerd vrij verschillend.

De temperatuur van de oven is boven 700℃.Higher-temperatuur, hogere productie.

De beschermende materialen worden toegevoegd aan het omhulsel van de oven om de exploitant te verhinderen te kwetsen door op hoge temperatuur.

Het centrale controlesysteem is facultatief, kon het de scheiding van exploitant en de oven realiseren, zodat de veiligheid van de exploitant verzekeren.

 

Het werkstroom van Carbonisatieoven

  1. Het grote afval van de massa'sbiomassa door een houten ontvezelmachine of een houten maalmachine eerst moeten zou worden verscheurd. Gewoonlijk, zou de diameter ≦ moeten zijn 200 mm en de dikte ≦ 30 mm.
  2. De biomassa zal voer in de drogende gastheer automatisch door constante gewichtsvoeder zijn. Als het biomassamateriaal water bevat, zou het droog moeten zijn tot het watergehalte is < 20="">
  3. De biomassa zal automatisch neer aan de carbonisatiegastheer vallen en de oven zal het proces van carbonisatie beginnen.
  4. De belangrijkste processen van carbonisatieoven: pyrolyse op hoge temperatuur, rooklossing, zwavel het bevrijden en koolstofinzameling.
  5. De houtskool zal van de haven van de poederlossing worden gelost.
  6. Het brandbare gas dat tijdens het proces van de biomassacarbonisatie wordt geproduceerd zal aan de collector van het cycloonstof stromen. Na het bespuiten en het van stof ontdoen, zal het in houten teer en houten azijn worden gescheiden en zal gebruikt worden als brandstof om de carbonisatiegastheer van de buitenkant te verwarmen.
  7. Het overblijvende gas dat tijdens het verwarmen wordt geproduceerd zal ook verzameld worden om het drogende systeem te verwarmen.

 

Modelselectie

Modelleer Nr. BRD-30 BRD-150 BRD-300 BRD-500 BRD-1000 BRD-1500
Verwerkingscapaciteit (kg/u) 30 150 300 500 1000 1500
Energieverbruik (kW) 15 30 60 150 300 450
Machinegewicht (ton) 3.5 5.5 8.3 20.2 37.2 62.3
Algemeen
afmeting
W (mm) 3200 3800 4100 8700 10400 11500
L (mm) 4800 5300 7400 10800 13200 15600
H (mm) 3000 3200 3600 4200 5300 6500

 

Verpakking en Levering

 

1. Het normale pakket is houten doos (Grootte: L*W*H). Als de uitvoer naar Europese landen, de houten doos zal worden uitgerookt. Als de container te strakker is, zullen wij pe film voor verpakking gebruiken of zullen het volgens klanten speciaal verzoek inpakken.

 

2. Wij steunen 20 ', 40 ' ook containerlevering, gebruiken zachte verpakking om machine goed te beschermen. Als de uitvoer naar Europese landen, de houten doos zal worden uitgerookt. Als de container ook tigher is, zullen wij pe film voor verpakking gebruiken of zullen het volgens klanten speciaal verzoek inpakken.

 

24h ononderbroken de Veiligheidshoutskool die van de Carbonisatiemachine Machine maken 1

 
Hieronder is BENENV-de Artikel van het type service:
Pre-sale
1. Volgens uw behoeften, uitgezocht juist model aan u.
2. Volgens uw speciale vereisten, paste het ontwerp oplossing aan en de vervaardiging paste producten voor u aan.
3. Stem in met uw bezoek.
Verkoop
1. Het tekencontract, betaalt storting, schikken wij productie.
2. Productgoedkeuring.
3. De hulp u formuleert bouwregeling.
Naverkoop
1. Wijs vrij de ingenieursdienst voor u toe ter plaatse.
2. Installeer en pas apparaat, trein aan hoe te werken.
3. Na installatie, die 1-2 verlaten bereikt het technische personeel om u te helpen productie ter plaatse, tot klantentevredenheid.

Contactgegevens
Benenv Co., Ltd

Contactpersoon: Manager

Tel.: +86 189 6153 0288

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!