Thuis Productenononderbroken carbonisatieoven

De volledig Automatische Ononderbroken Behandeling van het de Modderafval van de Carbonisatieoven

Ik ben online Chatten Nu

De volledig Automatische Ononderbroken Behandeling van het de Modderafval van de Carbonisatieoven

De volledig Automatische Ononderbroken Behandeling van het de Modderafval van de Carbonisatieoven
De volledig Automatische Ononderbroken Behandeling van het de Modderafval van de Carbonisatieoven De volledig Automatische Ononderbroken Behandeling van het de Modderafval van de Carbonisatieoven

Grote Afbeelding :  De volledig Automatische Ononderbroken Behandeling van het de Modderafval van de Carbonisatieoven

Productdetails:
Plaats van herkomst: Japan
Merknaam: BENENV
Certificering: SW17Q10910R0S
Modelnummer: Bmt-30
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiatable
Verpakking Details: Houder
Levertijd: 6-10 weken
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 10 reeksen per jaren

De volledig Automatische Ononderbroken Behandeling van het de Modderafval van de Carbonisatieoven

beschrijving
Watervaporation: 50-2500 kg/hr formaat: L4800*W3200*H3000 mm
macht: 15 kW Materialen: SUS304 of Q235
Motormerk: Naai Elektrocomponentenmerk: Schneider, Omron, Siemens
de behandeling van het staartgas: De neveltoren, Stoffenfilter, dooft Toren energiebronnen: Olie, LNG, LPG

2019 de Hete Ononderbroken Oven van de de Behandelingscarbonisatie van het Modderafval

 

Korte Inleiding
De modder het drogen en carbonisatie zijn een pas ontwikkelde modder recyclingstechnologie door Benenv. Het is het resultaat van de nauwgezette inspanningen van Japanse deskundigen en Chinese professoren in verbranding, het drogen, carbonisatiegebied. Deze technologie integreert de voordelen van modder het drogen en carbonisatie, en is zowel stabiel als dioxin vrij tijdens het behandelingsproces. Tijdens het proces, is het drogen door het directe verwarmen terwijl de carbonisatie door middelgrote carbonisatie is, die hoogte - kwaliteitsproducten veroorzaakt.

 

Technologisch principe

De carbonisatieoven is een horizontaal roterend lichaam, dat indirecte verwarmingsmethode gebruikt. De hete hoogoven aan zijn kant produceert op hoge temperatuur en verwarmt het draaibare ovenlichaam. De materialen in het ovenlichaam ontbinden op lage zuurstofvoorwaarde, veroorzakend een hoop van retortgas, die in de verbrandingskamer door de veroorzaakte ontwerpventilator voor secundaire verbranding wordt geleid. De materialen worden vervoerd van het eind van het ovenlichaam, en het outputeind wordt voorzien van riem daar is een van de productcondensatie en inzameling systeem om het product te verzamelen na het koelen; het rookgas op hoge temperatuur van verbranding wordt gepompt aan de super droger voor het drogen van modder. In termen van de behandeling van het staartgas, wanneer de temperatuur in de verbrandingsoven boven 800 ℃ bereikt, kan het droge distillatiegas volledig worden gebrand om onschadelijke behandeling te bereiken. Nadat het uitlaatgas door een met water gekoelde warmtewisselaar wordt gekoeld, wordt het van stof ontdaan door een cycloon en in de atmosfeer gelost.

De volledig Automatische Ononderbroken Behandeling van het de Modderafval van de Carbonisatieoven 0

 

Proceseigenschap

Geen verbindende kwestie
De modder is zeer kleverig, en heeft een speciale zelfklevend-fasereactie tijdens het het drogen proces (watergehalte rond 40%-60%). Tijdens deze korte periode, koekt de modder, met harde oppervlakte, nog gemakkelijk nog modderstaat binnen. Er zijn een speciaal het desintegreren en het mengen zich apparaat binnen super droger, die met hoge snelheid tijdens het drogen proces, roteert en de zelfklevende fasemodder in kleine deeltjes, dus verhoging de het drogen efficiency breekt.

 

Geen schadelijke gasemissies
Met het geavanceerde systeem van de uitlaatgasbehandeling, kunnen dioxins die tijdens carbonisatie wordt geproduceerd volledig, via cycloon worden ontbonden, bijtende toren, zakfilter, het geactiveerde proces van de koolstofadsorptie als volledig behandelingssysteem. Het uitlaatgas wordt hoogst gezuiverd, absoluut dan beter de nationale emissienormen.

 

Lage bedrijfskosten, rekupereerbare energie
Na middelgrote temperatuurcarbonisatie, produceert de droge modder grote hoeveelheden droog distillatiegas op anaërobe voorwaarde. Het gas wordt geïntroduceerd in de verbrandingskamer van carbonisatiemachine als hittebron. De damp wordt op hoge temperatuur gepompt in droger als hittebron. Daarom zijn de bedrijfskosten laag terwijl de thermische energie kan worden gebruikt en rekupereerbaar.

Totaal moddervolume dat door meer dan 90% wordt verminderd
Na droog door super droger aanvankelijk, en dan gecarboniseerd door carbonisatiemachine met een verdere volumevermindering; tot slot kan het volume van de modder door 90% worden verminderd.

 

Eenvoudige verrichting, korte verwerkingstijd, kleine voetafdruk
Het volledige proces is volledig automatisch, en overeenkomstig het explosiebestendige veiligheidssysteem dat wordt ontworpen om menselijke activiteiten op de milieuschade te verminderen. Het materiaal is met kleine grootte, kleine voetafdruk, korte verwerkingstijd, hoge betrouwbaarheid, geschikt voor bouwverrichtingen in ruwe milieu's. Het algemene niveau van materiaal en het proces leiden de industrie.

 

Onschadelijk gecarboniseerd product met een brede waaier van gebruik
Na het drogen en middelgrote de temperatuurcarbonisatie, wordt de modder uiteindelijk stabiele deeltjes met grootte van 15mm. Ondertussen, zijn de zware metalen hard gemaakt en het probleem van zware metalen in modder wordt fundamenteel opgelost.

 

Modelselectie

Modelleer Nr. BRD-30 BRD-150 BRD-300 BRD-500 BRD-1000 BRD-1500
Verwerkingscapaciteit (kg/u) 30 150 300 500 1000 1500
Energieverbruik (kW) 15 30 60 150 300 450
Machinegewicht (ton) 3.5 5.5 8.3 20.2 37.2 62.3
Algemeen
afmeting
W (mm) 3200 3800 4100 8700 10400 11500
L (mm) 4800 5300 7400 10800 13200 15600
H (mm) 3000 3200 3600 4200 5300 6500

 

Verpakking en Levering

 

1. Het normale pakket is houten doos (Grootte: L*W*H). Als de uitvoer naar Europese landen, de houten doos zal worden uitgerookt. Als de container te strakker is, zullen wij pe film voor verpakking gebruiken of zullen het volgens klanten speciaal verzoek inpakken.

 

2. Wij steunen 20 ', 40 ' ook containerlevering, gebruiken zachte verpakking om machine goed te beschermen. Als de uitvoer naar Europese landen, de houten doos zal worden uitgerookt. Als de container ook tigher is, zullen wij pe film voor verpakking gebruiken of zullen het volgens klanten speciaal verzoek inpakken.

 

De volledig Automatische Ononderbroken Behandeling van het de Modderafval van de Carbonisatieoven 1

 
Hieronder is BENENV-de Artikel van het type service:
Pre-sale
1. Volgens uw behoeften, uitgezocht juist model aan u.
2. Volgens uw speciale vereisten, paste het ontwerp oplossing aan en de vervaardiging paste producten voor u aan.
3. Stem in met uw bezoek.
Verkoop
1. Het tekencontract, betaalt storting, schikken wij productie.
2. Productgoedkeuring.
3. De hulp u formuleert bouwregeling.
Naverkoop
1. Wijs vrij de ingenieursdienst voor u toe ter plaatse.
2. Installeer en pas apparaat, trein aan hoe te werken.
3. Na installatie, die 1-2 verlaten bereikt het technische personeel om u te helpen productie ter plaatse, tot klantentevredenheid.

Contactgegevens
Benenv Co., Ltd

Contactpersoon: Manager

Tel.: +86 189 6153 0288

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!