Thuis ProductenIn Schip die Systemen bemesten

Intelligent in Schip die het Afval bemesten die van Systemenorganische stoffen Machine bemesten

Ik ben online Chatten Nu

Intelligent in Schip die het Afval bemesten die van Systemenorganische stoffen Machine bemesten

Intelligent in Schip die het Afval bemesten die van Systemenorganische stoffen Machine bemesten
Intelligent in Schip die het Afval bemesten die van Systemenorganische stoffen Machine bemesten Intelligent in Schip die het Afval bemesten die van Systemenorganische stoffen Machine bemesten

Grote Afbeelding :  Intelligent in Schip die het Afval bemesten die van Systemenorganische stoffen Machine bemesten

Productdetails:
Plaats van herkomst: Japan
Merknaam: BENENV
Certificering: SW17Q10910R0S
Modelnummer: OIC-20
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiatable
Verpakking Details: Container en Plaatsinstallatie
Levertijd: 6-10 weken
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 10 reeksen per jaren

Intelligent in Schip die het Afval bemesten die van Systemenorganische stoffen Machine bemesten

beschrijving
Capaciteit: 20-120 m ³ Verwerkingscapaciteit: 2-12 ton/dag
formaat: Φ2.8*3m macht: 17.5 kW
Materialen: SUS304 of Q235 Motormerk: Naai
Elektrocomponentenmerk: Schneider, Omron, Siemens de behandeling van het staartgas: Neveltoren

OIC-20 intelligent het Bemesten Systeem, Aërobe Gisting van Organische stoffen, Product Organische Meststof

 

Korte Inleiding

De organische meststof wordt geproduceerd uit alle organisch afval. Om het even wat die uit de aard, zoals veeafscheidingen, huisvuil komt wordt, verworpen tafelolie omgezet in de organische meststof van uitstekende kwaliteit. De waardevolle organische meststoffen worden door het organische afval geproduceerd te verwerken die geen nutswaarde hebben.

 

Dit materiaal is een structuur met de nadruk op duurzaamheid en isolatie. 3 brachten aanin lagen warmteisolerend materiaal dat betrouwbaar is en waren met alle milieu's in overeenstemming worden gebruikt als muurmateriaal.
De desodorisatie is gemakkelijk. Zoals voor de uitlaat, kan de batch-verwerking in de lekvrije structuur worden gedaan.
Het is mogelijk om het in weinig ruimte op te zetten. Het reusachtige gebied wordt niet vereist voor de opstelling aangezien de structuur recht is.
De werkende tijd wordt beduidend verminderd. De automatisering is mogelijk behalve op het tijdstip van uitwerping en toevoeging

 

Technologisch principe
Het afval (vee en gevogeltemest, keukenafval, binnenlandse modder, enz.), de biomassa (stro en zaagsel, enz.) worden en de terugvloeiingsmaterialen gemengd gelijk in een bepaald deel om het vochtgehalte te maken 60% bereiken - 65% en dan het aërobe gistingssysteem ingaan. Door de vochtigheid aan te passen, zuurstofgehalte en temperatuur zijn de veranderingen van de grondstoffen, de materialen volledig aërobe ontbonden gisting. De hitte die in het decompositieproces kan wordt vrijgegeven maken aangezien de temperatuur van modderverhogingen, de maximumtemperatuur 80% kan bereiken. Met de verhoging van temperatuur, is de vochtigheid van materialen verdampt, en sommige organische stoffen worden ontbonden, zodat het volume wordt verminderd en het doel van vermindering wordt bereikt. Het intelligente het Bemesten Systeem controleert de temperatuur bij 55-60 ℃ (de meest geschikte temperatuur voor gisting) door ventilatie, oxygenatie, agitatie en andere functies om de beste temperatuur voor gistingsbehandeling van materialen te bereiken. Bij deze temperatuur, kan het een groot aantal pathogene bacteriën en parasieten in de materiële hoop maken sterven. Tegelijkertijd, wordt het biologische desodorisatiesysteem gebruikt om het geloste gas te desodoriseren om onschadelijke behandelingsdoelstellingen te bereiken. De materialen na aërobe gisting op hoge temperatuur kunnen voor de grondverbetering, het modelleren, stortplaats en behandelende grond, en verwerking in organische meststof en andere producten worden gebruikt.

 

Eindige Elementenanalyse

Intelligent in Schip die het Afval bemesten die van Systemenorganische stoffen Machine bemesten 0

 

Intelligent in Schip die het Afval bemesten die van Systemenorganische stoffen Machine bemesten 1

 

 

 

De super Roterende Modderdroger is een pas ontwikkelde modder recyclingstechnologie door Benenv.We heeft meer dan 40 jaar ervarings op modderdroger en carbonisatiemachine. Het is het resultaat van de nauwgezette inspanningen van Japanse deskundigen en Chinese professoren in verbranding, het drogen, carbonisatiegebied. Dit apparaat gebruikt schone energie als het verwarmen van & het drogen van energie, en directe verwarmingsmethode, waarin geen dioxins en andere giftige substanties worden geproduceerd.
Vergeleken met directe modderverbranding, vereist de super roterende droger minder energie met lage koolstofemissies, overeenkomstig nationale low-carbon milieu-eisen.

 

Voordeel

Analoge simulatie
De simulatie van gistingstank wordt uitgevoerd, en de structurele spanningsanalyse van alle delen van de tank wordt uitgevoerd. Wanneer de gister voor verschillende materialen wordt gebruikt, kan het de overeenkomstige structuur vooraf voorspellen en veranderen om de stabiele verrichting van elke gister te verzekeren.

 

Lange levensduur
De ontworpen levensduur is tot 10 jaar. Wij keuren veelvoudige verzekeringsmontages voor de belangrijkste schacht van gistingstank goed om ervoor te zorgen dat alle gistingstanks stabiel kunnen lange tijd werken.

 

Gesloten behandelingssysteem
De gehele gistingstank wordt verzegeld, en de geur die in het gistingsprocédé is wordt geproduceerd gemakkelijk te verzamelen.

 

Gistingscyclus 7-8 dagen
De gistingscyclus is een belangrijke factor die de behandeling beïnvloeden. Momenteel, is de gistingscyclus 7-8 dagen. Vergeleken met de traditionele gisting, is de cyclus 1/3 van origineel, zeer verbeterend de behandelingsefficiency. Momenteel, is er een andere spanning onder onderzoek, kan de cyclus aan 2 dagen worden verkort. Na toepassing, zal het geleidelijk aan speciale spanningen voor diverse materialen, zoals veemest, varkensmest, kippenmest en andere specifieke materialen cultiveren.


Temperatuur die apparaat handhaven
Wanneer de temperatuur te hoog of te laag is, zal onze gistingstank het verluchtingsapparaat beginnen om de temperatuur te handhaven. Wat wij gebruiken is een geïntegreerde verwarmer, niet het eenvoudige weerstandsdraad verwarmen. Onze temperatuur kan worden geplaatst.

 

Nauwkeurige berekening van de as van de gasdistributie, zelfs zich mengt en zuurstof het vullen
Het mengen van uniformiteit is één van de belangrijke factoren van gistingskwaliteit. Wij hebben opstelling een multi-layer het mengen zich schacht binnen, en elke het mengen zich schacht is nauwkeurig berekend, en deze schachten kunnen grote kracht zonder misvorming dragen. De gister wordt gelucht terwijl het bewegen.

Contactgegevens
Benenv Co., Ltd

Contactpersoon: Manager

Tel.: +86 189 6153 0288

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!