Thuis Productenmodder drogere machine

Droger het Systeem Industrieel Roterend Droger Lang Beroepsleven van de roestvrij staalmodder

Ik ben online Chatten Nu

Droger het Systeem Industrieel Roterend Droger Lang Beroepsleven van de roestvrij staalmodder

Droger het Systeem Industrieel Roterend Droger Lang Beroepsleven van de roestvrij staalmodder
Droger het Systeem Industrieel Roterend Droger Lang Beroepsleven van de roestvrij staalmodder Droger het Systeem Industrieel Roterend Droger Lang Beroepsleven van de roestvrij staalmodder

Grote Afbeelding :  Droger het Systeem Industrieel Roterend Droger Lang Beroepsleven van de roestvrij staalmodder

Productdetails:
Plaats van herkomst: Japan
Merknaam: BENENV
Certificering: SW17Q10910R0S
Modelnummer: BRD-50
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiatable
Verpakking Details: Houder
Levertijd: 6-10 weken
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 10 reeksen per jaren

Droger het Systeem Industrieel Roterend Droger Lang Beroepsleven van de roestvrij staalmodder

beschrijving
Watervaporation: 50-2500 kg/hr formaat: L6600*W1800*H2000 mm
macht: 7.5 kW Materialen: SUS304 of Q235
Motormerk: Naai Elektrocomponentenmerk: Schneider, Omron, Siemens
de behandeling van het staartgas: Neveltoren, Stoffenfilter energiebronnen: Olie, gas

Van de de Machineriem van de Roestvrij staalmodder Drogere de Modderenergie met geringe geluidssterkte - besparing

 

Korte Inleiding

De super Roterende Modderdroger is een pas ontwikkelde modder recyclingstechnologie door Benenv.We heeft meer dan 40 jaar ervarings op modderdroger en carbonisatiemachine. Het is het resultaat van de nauwgezette inspanningen van Japanse deskundigen en Chinese professoren in verbranding, het drogen, carbonisatiegebied. Dit apparaat gebruikt schone energie als het verwarmen van & het drogen van energie, en directe verwarmingsmethode, waarin geen dioxins en andere giftige substanties worden geproduceerd.
Vergeleken met directe modderverbranding, vereist de super roterende droger minder energie met lage koolstofemissies, overeenkomstig nationale low-carbon milieu-eisen.

 

Technische voordelen

1. De modder kan tot 70% worden verminderd na het drogen.
2. Korte investeringsafschrijvingstermijn.
3. Geen emissies, geen secundaire verontreiniging.
4. Met geringe geluidssterkte.
5. Sparen energie.
6. Geïntegreerd ontwerp, kleine voetafdruk, sparen ruimte.
7. Het modulaire gemakkelijke ontwerp, installeert.
8. Gemakkelijk verrichting en onderhoud.
9. PLC plaatste automatisch de de temperatuursluiting van de terugkeerlucht.

 

Voordeel

Uniek mengend en verpletterend apparaat om zelfs poeder en korrelige producten te verkrijgen

De super modderdroger is uitgerust met een uniek het verpletteren en het bewegen apparaat in de drogende cilinder, en de draaibare cilinder zelf heeft de functie van het verpletteren en het bewegen. Het het verpletteren en het bewegen apparaat kan de kleverige en massieve materialen verpletteren en verspreiden, om de contactefficiency van hete lucht te verhogen, en de cilinder kan gebeëindigd droog verkrijgen - producten met eenvormige kwaliteit (deeltjesgrootte van 15mm) in een korte tijd.

 

Geen bandprobleem

De kenmerken van modder zijn zeer kleverig, en er is een speciale kleverige fase in het het drogen proces (het vochtgehalte is 40% - 60%). In deze zeer smalle overgangssectie, is de modder zeer gemakkelijk aan agglomeraat, is de oppervlakte moeilijk en moeilijk te verpletteren, maar de binnenkant is nog slijm. Nochtans, heeft het materiaal een uniek het verpletteren en het bewegen apparaat. Wanneer de modder in de cilinder droog is, zal het apparaat bij een hoge snelheid roteren, en de modder in de kleverige fase zal volledig verpletterd worden in kleine deeltjes, om de het drogen efficiency te verbeteren.

 

Grote thermische capaciteitscoëfficiënt en hoge thermische efficiency

Door het samengestelde effect van het verpletteren van en het bewegen van apparaat en cilinderomwenteling, is de totale coëfficiënt van de hitteoverdracht gestegen tot 2-3 keer van dat van gewone roterende droger (RE = 200-600w/m2k).

 

Controleerbaar vochtgehalte en brede toepassing

wegens de verandering van uitlaattemperatuur met de verandering van verdamping, keurt het apparaat overeenkomstige controlemaatregelen in het ontwerp en de bouw goed om aan de verandering het hoofd te bieden om de controle en het beheer van productvochtgehalte te verzekeren. Daarom kan het apparaat op materialen met verschillende eigenschappen, vlokjes en stukken, enz. worden toegepast.

 

Gemakkelijk te werken en te handhaven

Het mechanisme is eenvoudig, moeten weinig delen worden getest en gemakkelijk te handhaven. De exploitant gebruikt het paneel van de aanrakingsverrichting voor productieverrichting. Als er een fout is, zal er een foutenherinnering op het verrichtingspaneel zijn.

 

Energie - besparing en hoge economische toegevoegde waarde

Nadat het materiaal wordt verpletterd, wordt het contactgebied tussen het materiaal en de hete lucht verhoogd, wordt de hete lucht volledig gebruikt, en de uitlaat hete lucht wordt gerecycleerd, die zeer het energieverbruik vermindert. Het droge product is een deeltje met een deeltjesgrootte van 15mm en hoge calorische waarde. Als het wordt verwerkt, kan het als brandstof worden gebruikt.

 

Opzettende Positiedimensies

Droger het Systeem Industrieel Roterend Droger Lang Beroepsleven van de roestvrij staalmodder 0

Standaardspecificaties

Modelleer Nr. BRD-150 BRD-300 BRD-500 BRD-1000 BRD-2000 BRD-2500
Watervaporation (kg/u) 150 300 500 1000 2000 2500
Energieverbruik (kW) 11.5 18 26 52 102 137
Machinegewicht (ton) 6.5 10 17 28 65 76.5
Algemeen
afmeting
W (mm) 2215 3500 3700 4600 5800 7200
L (mm) 7600 8000 8600 10500 12000 14500
H (mm) 2270 3200 3600 4500 4600 5200

 

Het werk Principe
1. de omloop van modder drogere onderbreking het traditionele modder ontwateren en toen het droge systeem, wordt Energie afwisselend doorgegeven
door twee systemen aan lossing vermindert het water om te bereiken modder.
2. Het warmtewisselaarsysteem produceerde hitte om de het doorgeven luchttemperatuur te verbeteren, doorgevend lucht door de modder, maakt de hete lucht moddervochtigheid die aan de ingesloten lucht wordt uitgespreid, wanneer de doorgevende lucht door de koude warmtewisselaar, de het doorgeven luchttemperatuur, de de temperatuurdaling van de luchtvochtigheid vermindert. Na de gecondenseerde droge lucht circuleer aan de warmtewisselaarlossing opnieuw.

 

Karakter van modder het drogen

Is de drogende machine van de riemmodder hoogst efficiënt, energy-saving, ecologisch, die pomp op hoge temperatuur gebruikt om hittebron, de dehydratie van modder bij 60-100 ℃ voorwaarden, vochtgehalte van 80% aan 30% te drogen. Het gehele ingesloten proces,
geen geuroverstroming. De externe hitte, het koelwater en andere ruwe voorwaarden, het kunnen geïnstalleerde immediately.80-graden boven het afvalwarme water zijn als hittebron. De riemdroger kan modulair ontwerp zijn, door verhoging kan het aantal droge modules om capaciteit te verbeteren .it volgens klantenvereisten worden aangepast. De capaciteit drogers SFC-BCDseries is van 100kg/h van
stoom aan 600 kg/u. Het materiaal is modulair en heeft bij elke gelegenheid lage voorwaarden ter plaatse en geschikte installatie. Het kan het werk met ander apparaat zijn en op middelgrote en kleine plaatsen van toepassing zijn.

 

Verpakking en Levering

 

1. Het normale pakket is houten doos (Grootte: L*W*H). Als de uitvoer naar Europese landen, de houten doos zal worden uitgerookt. Als de container te strakker is, zullen wij pe film voor verpakking gebruiken of zullen het volgens klanten speciaal verzoek inpakken.

 

2. Wij steunen 20 ', 40 ' ook containerlevering, gebruiken zachte verpakking om machine goed te beschermen. Als de uitvoer naar Europese landen, de houten doos zal worden uitgerookt. Als de container ook tigher is, zullen wij pe film voor verpakking gebruiken of zullen het volgens klanten speciaal verzoek inpakken.

 

Droger het Systeem Industrieel Roterend Droger Lang Beroepsleven van de roestvrij staalmodder 1

 

 

Contactgegevens
Benenv Co., Ltd

Contactpersoon: Manager

Tel.: +86 189 6153 0288

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!