Thuis Productenwaterzuiveringsinstallatietank

De geïntegreerde Stabiele Prestaties van de Waterzuiveringsinstallatietank Gemakkelijk te werken

Ik ben online Chatten Nu

De geïntegreerde Stabiele Prestaties van de Waterzuiveringsinstallatietank Gemakkelijk te werken

De geïntegreerde Stabiele Prestaties van de Waterzuiveringsinstallatietank Gemakkelijk te werken
De geïntegreerde Stabiele Prestaties van de Waterzuiveringsinstallatietank Gemakkelijk te werken De geïntegreerde Stabiele Prestaties van de Waterzuiveringsinstallatietank Gemakkelijk te werken

Grote Afbeelding :  De geïntegreerde Stabiele Prestaties van de Waterzuiveringsinstallatietank Gemakkelijk te werken

Productdetails:
Plaats van herkomst: Japan
Merknaam: BENENV
Certificering: SW17Q10910R0S
Modelnummer: Wsz-ao-3
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiatable
Verpakking Details: De uitvoer standaardpakket of klantenreqiurment
Levertijd: 2-6 weken
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 300 Set/Sets per jaar

De geïntegreerde Stabiele Prestaties van de Waterzuiveringsinstallatietank Gemakkelijk te werken

beschrijving
Capaciteit: 150m ³ Gewicht: 9 ton
macht: 1.5 kW Garantie: 1 jaar
Materialen: SUS304 of SUS316 Levertijd:: Na krijg de storting binnen 15days

Het binnenlandse Toneelafvalwater van het Waterzuiveringsinstallatietank Geïntegreerde Materiaal

 

Korte inleiding
 
De integratie van behandelings van afvalwatermateriaal, behandelings van afvalwaterinstallatie in China en op basis van werkende ervaring, die met hun eigen wetenschappelijke onderzoek en techniekpraktijk wordt gecombineerd, bouwt een soort geïntegreerde organische afvalwaterzuiveringsinstallatie, verwijdering van BOD5, COD en NH3 - N in één, met technologie is stabiel en de betrouwbare prestaties, goed behandelingseffect, besparingsinvestering, automatische verrichting, onderhoud zijn gemakkelijk te werken, behandelen geen oppervlakte, te hoeven niet te bouwen, vereisen niet aan het verwarmen van het hittebehoud, kan het enz. Geïntegreerde binnenlandse behandelings van afvalwatermateriaal in de begraven grond worden geplaatst, kan de grond geplant bloemen en gras zijn, zonder het omringende milieu te beïnvloeden.
 
Integratie van behandelings van afvalwatermateriaal geschikt voor gebruik in een woonwijk, dorpen, steden en dorpen, bureaugebouwen, winkelcomplexxen, hotels, restaurants, verpleeghuizen, organen, scholen, eenheden, de ziekenhuizen, wegen, spoorwegen, fabrieken, mijnen, toneelvlekken zoals riolering en gelijkaardige slachting, aquatische producten, voedsel en ander klein en middelgroot industrieel organisch waterzuiveringsinstallatie en hergebruik die verwerken. De riolering die door het materiaal wordt behandeld voldoet aan de nationale lossingsnorm.

 

Toepassing

 

1. Galvaniseer aftakking bevatten vele soorten metaalion, Cr, Cu, Fe, Zn, verwijdert Ni enz. tarief allen boven 90%, na behandeling, kunnen allen lossingsnorm bereiken.
2. De kolenmijn, mineraal verwerkingsafvalwater allen kan de troebelheid van 500-1500 mg/l maken tot 5 mg/l verminderen.
3. Drukkend en vervend, bleekmiddel en kleurstofenz. verwijdert de aftakkingschroma die tariefbereik 70-90%, COD verwijderen tarief 50-70%.
4. De looierij, COD van de voedselenz. industrieel riolering verwijderen tarief 50-80%, verwijderen de onzuiverheidsvaste lichamen tarief boven 90%.
5. Chemisch afvalwatercod verwijdert tarief 60~70%, tarief 60-90%, opgeschorte de lossingsnorm van de chromaverwijdering van het vaste lichamenbereik.

 

De geïntegreerde Stabiele Prestaties van de Waterzuiveringsinstallatietank Gemakkelijk te werken 0

 

Producteneigenschappen

 
1. Het secundaire biologische procédé van de contactoxydatie keurt biologische het contactoxydatie goed van de duwstroom, en zijn behandelingseffect is beter dan dat van het volledig gemengde type of de reeks volledig gemengd biologische tank in twee stadia van de contactoxydatie. Het is kleiner dan de geactiveerde moddertank, heeft sterk aanpassingsvermogen aan waterkwaliteit, de goede weerstand van de effectlading, de stabiele kwaliteit van het aftakkingswater, en veroorzaakt modder het zwellen niet. Een nieuw type van elastische driedimensionele vuller wordt gebruikt in de tank, die een grote specifieke oppervlakte heeft, en de micro-organismen kunnen de film gemakkelijk hangen en verwijderen. Op dezelfde organische ladingsvoorwaarde, is het verwijderingstarief van organisch stof hoog, en de oplosbaarheid van zuurstof in de lucht kan worden verbeterd.
 
2. De biochemische tank keurt de biologische methode van de contactoxydatie goed. De volumelading van de vuller is vrij laag, zijn de micro-organismen in de zelf-oxydatiestap, en de modderproductie is klein. Het moet slechts de modder weer eens afvoeren dan drie maanden (90 dagen) (zuiging met een mestkar of Ontwaterd in moddercakes voor levering).
 
3. Het volledige systeem van de materiaalverwerking is uitgerust met een een volledig automatisch elektrocontrolesysteem en alarmsysteem van de materiaalfout, dat in verrichting veilig en betrouwbaar is. Over het algemeen, moet geen speciale persoon leiden, en slechts moet het materiaal tijdig worden gehandhaafd en worden gehandhaafd.

 

De geïntegreerde Stabiele Prestaties van de Waterzuiveringsinstallatietank Gemakkelijk te werken 1

 

Specificaties en Modellen

Model Wsz-ao-3 Wsz-ao-5 Wsz-ao-10 Wsz-ao-15 Wsz-ao-20 Wsz-ao-25 Wsz-ao-30 Wsz-ao-50

Water binnen

BZV5(mg/l)

200

Water uit

BZV5(mg/l)

10
Capaciteit (m ³ /h) 3 5 10 15 20 25 30 50
Gewicht (t) 9 16 35 41 48 54 60 85

 

Gevallenanalyse

 

De geïntegreerde Stabiele Prestaties van de Waterzuiveringsinstallatietank Gemakkelijk te werken 2

 

Verpakking en Levering

 

1.The het normale pakket is plastic doek en houten voor hoofdmachine voor delen. Het houten vakje zal worden uitgerookt, het volgens klanten speciaal verzoek kunnen ook inpakken.

2.The het normale pakket is plastic doek en houten voor hoofdmachine voor delen. Het houten vakje zal worden uitgerookt, het volgens klanten speciaal verzoek kunnen ook inpakken.

 

De geïntegreerde Stabiele Prestaties van de Waterzuiveringsinstallatietank Gemakkelijk te werken 3

 

Waarom kies ons?
 
1. BENENV heeft meer dan 2 decennia van ervaring in afvalwater en modderbehandeling.
2. Wij introduceren Japanse technologie en huren Japanse deskundigen in, dus is ons product veel beter dan andere Chinese fabrikanten.
3. Wij gebruiken slechts de beste delen van beste leverancier.
4. Wij hebben ons eigen R&D-centrum en volledig vervaardigingssysteem.
De normale levertijd is 7-15 dagen, wat van uw hoeveelheid afhangt.

Contactgegevens
Benenv Co., Ltd

Contactpersoon: Manager

Tel.: +86 189 6153 0288

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!