Thuis ProductenCompact Waterzuiveringsinstallatiesysteem

Geïntegreerd van het de Waterzuiveringsinstallatiesysteem van MBBR Compact de Behandelings van afvalwatermateriaal

Certificaat
China Benenv Co., Ltd certificaten
China Benenv Co., Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Geïntegreerd van het de Waterzuiveringsinstallatiesysteem van MBBR Compact de Behandelings van afvalwatermateriaal

Geïntegreerd van het de Waterzuiveringsinstallatiesysteem van MBBR Compact de Behandelings van afvalwatermateriaal
Geïntegreerd van het de Waterzuiveringsinstallatiesysteem van MBBR Compact de Behandelings van afvalwatermateriaal Geïntegreerd van het de Waterzuiveringsinstallatiesysteem van MBBR Compact de Behandelings van afvalwatermateriaal

Grote Afbeelding :  Geïntegreerd van het de Waterzuiveringsinstallatiesysteem van MBBR Compact de Behandelings van afvalwatermateriaal

Productdetails:
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: BENENV
Certificering: SW17Q10916R0S
Modelnummer: CWT926
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiatable
Verpakking Details: De uitvoer polywood
Levertijd: 3-6 WEKEN
Levering vermogen: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram

Geïntegreerd van het de Waterzuiveringsinstallatiesysteem van MBBR Compact de Behandelings van afvalwatermateriaal

beschrijving
Toepassing:: Het geactiveerde Modder Ontwateren, vooral voor olieachtige modder certificaat: ISO 9000, Ce-Certificaat
Verrichting:: Automatische Elektrocomponenten:: Schneider, Omron
garantie:: 2 jaar Levensduur:: 15 jaar
Merkoorsprong:: Japan Verleende naverkoop de Dienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee
Hoog licht:

De Installatie van de pakketbehandeling van afvalwater

,

binnenlandse afvalwaterzuiveringsinstallatie

Compact MBBR-Waterzuiveringsinstallatiesysteem voor de Installatie van de Aftakkingsbehandeling

 

Korte Inleiding


    De integratie pointwise geprefabriceerd ondergronds Behandelings van afvalwatermateriaal is het materiaal dat al behandelings van afvalwatermateriaal ondergronds heeft. Er zijn slechts administratieve diensten en verre verrichting over de grond. Zo is het duidelijker om het land te bewaren. Wij kunnen openbaar groen land en groen landschap construeren om aan de vereisten van groene ruimtetoewijzing te voldoen. Wij kunnen meer open plek voor stad ook bewaren.

 

Het doel van Integratie pointwise geprefabriceerd ondergronds Behandelings van afvalwatermateriaal is de gehele inzameling, het gehele proces, geen open, niet-ozonverontreiniging, geen lawaai. Het is hulp om het probleem van secundaire verontreiniging te verbeteren dat door traditionele behandeling van afvalwater wordt veroorzaakt. Tegelijkertijd, wegens het gebruik van punt-bronlay-out, is het niet alleen vermijdt de het netwerkbouw van de rioleringspijp, maar ook oplost de ernstige verontreiniging van stedelijk milieu en grondwater dat door de bestaande rioollekkage veroorzaakten.

 

Model Watercapaciteit (m3/h) Verwijzing buiten grootte (L*W*H) mm Qty (plaats) Gewicht (T) Luchtvolume (m3/min)
Aumbr-0,5 0,5 3000*1500*2000

 

 

 

1

1.5 0,15
Aumbr-1 1 4000*1500*2000 1.7 0,3
Aumbr-2 2 5000*2000*2000 2.5 0,6
Aumbr-3 3 7000*2000*2500 3.5 0,9
Aumbr-5 5 10000*2500*2500 4.5 1.5
Aumbr-10 10 16000*2500*2500 8.4 3
Aumbr-20 20 16000*2500*2500 2 16.8 6

 

Verscheidene gebruiksmethodes van geïntegreerd behandelings van afvalwatermateriaal:
 
1. Het uitvoerige afvalwater van het leven systeem en zijn gelijkaardig organisch afvalwater te kunnen behandelen;
 
2. Het wordt gemaakt van glasvezel versterkt plastiek en roestvrij staal, met uitstekende eigenschappen van corrosieweerstand en anti-veroudert, en zijn levensduur is meer dan 50 jaar;
 
3. De gehele reeks van materiaal is eenvoudig en gemakkelijk in bouw in verrichting. Al mechanisch materiaal wordt gecontroleerd door automatisering.
 
Materiaaleigenschappen:
 
1. De ondergrondse oppervlakte van het materiaal kan als groen land worden gebruikt om vloerplaats voor het ziekenhuis te besparen.
 
2. Het geïntegreerde rioleringsmateriaal wordt gemaakt van anticorrosieve en antioxidatiematerialen, dat een lange levensduur heeft en bedrijfskosten voor het ziekenhuis bespaart.
 
3. Met de combinatie van de biologische tank en de laag van de contactoxydatie op van de laagfiltratie en desinfectie apparaat, is het behandelings van afvalwatereffect goed en het probleem van de ziekteverwekkertransmissie wordt opgelost.
 
4. Het materiaal heeft een goed desodorisatieeffect en veroorzaakt een kleine hoeveelheid modder, die andere verontreinigingsgevaren niet aan het milieu zal veroorzaken.
 
5. Volledig automatische controlesysteem, installatie van schadealarmsysteem, geen handsupervisie, sparen arbeidsinput.
 
Geïntegreerd van het de Waterzuiveringsinstallatiesysteem van MBBR Compact de Behandelings van afvalwatermateriaal 0
Het werk Principe
 
Principe van actie van het bed van de contactoxydatie
 
1) Adsorptie: tijdens de groei en de propagatie van aërobe micro-organismen op de vuller, vormen de kruisingen zich biofilms met grote oppervlakte en hoge concentratie, die de meeste organische verontreinigende stoffen in het water kunnen absorberen en de concentratie van verontreinigende stoffen verminderen;
 
2) Begrijpen en decompositie: in het geval van ononderbroken luchtventilatie in de reactor, kunnen de aërobe micro-organismen geabsorbeerde organische verontreinigende stoffen absorberen als voedingsmiddelen en hen metaboliseren, gedeeltelijk voor hun eigen groei en reproductie, en gedeeltelijk voor kooldioxide en water.
 
3) Het contact met het geoxydeerde bed verminderde verder de concentratie van organische verontreinigende stoffen in landelijke riolering, en het verwijderingstarief van CODcr en BOD5 in aftakking bereikten meer dan 80%, die aan de nationale secundaire norm voor rioleringslossing kon voldoen.
 
Hoe de sedimentatietank werkt
 
1) De ernst wordt gebruikt om de opgeschorte modder met een groter deel van water in het afzetwater van het bed van de contactoxydatie te maken aan de bodem van de pool dalen, om het te verwijderen uit het water en de betere kwaliteit van het aftakkingswater te verzekeren;
 
2) Het regelen aan de bodem van de modder en automatisch het terugkeren naar het bed van de contactoxydatie om de modderconcentratie van het bed van de contactoxydatie te handhaven.
 
3) De desinfectietank GEBRUIKT stevige chloor om het water te desinfecteren, dat bacteriën, escherichia coli, virussen en andere pathogene micro-organismen in het water kan effectief doden. Het behandelde water is duidelijk en transparant, zonder geur.
 
Installatie en onderhoud:
 
1. Stichting: Als WSZ-het reeksmateriaal boven de vloer wordt geplaatst, slechts een concrete vloer met dezelfde vorm zoals het materiaal als stichting moet worden voorbereid. De stichtingsdruk moet groter zijn dan 4T/m2, en het zou horizontaal en vlot moeten zijn. Als het materiaal onder de vloer wordt begraven, zal de verhoging van de stichting minder dan of gelijk aan de verhoging van het materiaal zijn en geen water wordt toegestaan om in regen te accumuleren.
 
2, Installatie: Volgens het installatiediagram op zijn plaats, zouden elke doos op zijn plaats op zijn beurt, positie en de richting van de doos niet gezette verkeerd moeten zijn, zou uit elkaar plaatsen van elkaar nauwkeurig moeten zijn, en verbonden met de pijpleiding. Vul het materiaal met schoon water en controle of er om het even welke lekkage in de pijpen is. Als er geen lekkage is, behandel de doos met grond tot het materiaal de gaten en het niveau de grond controleert. Verbind de controlelijn van de elektrische controledoos met de waterpomp, sluit de elektrische controledoos aan de voeding aan, besteed aandacht aan de ventilator, motorleiding, en de richting die door de ventilator wordt vermeld.
 
Geïntegreerd van het de Waterzuiveringsinstallatiesysteem van MBBR Compact de Behandelings van afvalwatermateriaal 1
Geïntegreerd van het de Waterzuiveringsinstallatiesysteem van MBBR Compact de Behandelings van afvalwatermateriaal 2
 
Toepassing van geïntegreerd behandelings van afvalwatermateriaal:
 
1. Hotels, restaurants en verpleeghuizen;
2. Woongemeenschappen, dorpen en marktsteden;
3. Post, het gebied van de snelwegdienst, havenwerf en schip;
4. Fabrieken, mijnen, troepen, toeristenvlekken en toneelvlekken;
5. Industrieel organisch afvalwater gelijkend op binnenlandse riolering, zoals de voedselindustrie.
 
Verpakking en Levering
 

1. Het normale pakket is houten doos (Grootte: L*W*H). Als de uitvoer naar Europese landen, de houten doos zal worden uitgerookt. Als de container te strakker is, zullen wij pe film voor verpakking gebruiken of zullen het volgens klanten speciaal verzoek inpakken.

2. Wij steunen 20 ', 40 ' ook containerlevering, gebruiken zachte verpakking om machine goed te beschermen. Als de uitvoer naar Europese landen, de houten doos zal worden uitgerookt. Als de container ook tigher is, zullen wij pe film voor verpakking gebruiken of zullen het volgens klanten speciaal verzoek inpakken.

 

Geïntegreerd van het de Waterzuiveringsinstallatiesysteem van MBBR Compact de Behandelings van afvalwatermateriaal 3

 

Waarom kies ons?

 

1. BENENV heeft meer dan 2 decennia van ervaring in afvalwater en modderbehandeling.

2. Wij introduceren Japanse technologie en huren Japanse deskundigen in, dus is ons product veel beter dan andere Chinese fabrikanten.

3. Wij gebruiken slechts de beste delen van beste leverancier.

4. Wij hebben ons eigen R&D-centrum en volledig vervaardigingssysteem.

 

Contactgegevens
Benenv Co., Ltd

Contactpersoon: Manager

Tel.: +86 189 6153 0288

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)