Thuis Productenwaterzuiveringsinstallatiemachine

Van de de Machinefilter van de elektrocoagulatiewaterzuiveringsinstallatie Schroeftype

Ik ben online Chatten Nu

Van de de Machinefilter van de elektrocoagulatiewaterzuiveringsinstallatie Schroeftype

Van de de Machinefilter van de elektrocoagulatiewaterzuiveringsinstallatie Schroeftype
Van de de Machinefilter van de elektrocoagulatiewaterzuiveringsinstallatie Schroeftype Van de de Machinefilter van de elektrocoagulatiewaterzuiveringsinstallatie Schroeftype

Grote Afbeelding :  Van de de Machinefilter van de elektrocoagulatiewaterzuiveringsinstallatie Schroeftype

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: BENENV
Certificering: SW17Q10910R0S
Modelnummer: MDS202
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiatable
Verpakking Details: De uitvoer polywood
Levertijd: 3-7 weken
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 99 Reeksen per 6 weken

Van de de Machinefilter van de elektrocoagulatiewaterzuiveringsinstallatie Schroeftype

beschrijving
Merkoorsprong: Japan grondstof: SS304
VERRICHTING: 2 jaar elektrische componenten: Schneider, Omron
Motor: Sumitomo, Nissei levensduur: Automatische
Garantie: >15 jaar Toepassing: Het geactiveerde Modder Ontwateren, vooral voor olieachtige modder
certificaat: ISO 9000, Ce-Certificaat Verleende naverkoop de Dienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee

Van de de Machinefilter van de elektrocoagulatiewaterzuiveringsinstallatie van de de Schroefpers de Modder Ontwaterende Machine

 

312_01.jpg

 

_02.jpg

Multi-Disk Schroefpers (die hierna als MDS wordt verwezen) behoort tot de schroefpers, is het belemmering-vrij en kan de sedimentatietank en modder dik makende tank verminderen, besparend de kosten van de bouw van de rioleringsinstallatie. MDS die schroef en de bewegende ringen gebruiken om schoon te maken zoals belemmering-vrije structuur, en automatisch gecontroleerd door PLC, het is een nieuwe technologie die de traditionele filterpers zoals riempers en kaderpers kan vervangen, is de schroefsnelheid zeer laag, zodat kostte het lage macht en het waterverbruik in tegenstelling tot de centrifuge, het is een ontwaterende machine van de snijkantmodder.

 

Specificaties van MDS riolering en moddermachine
Hoofdparameters
Capaciteit
DS-Kg/hr
1-600 DS-Kg/hr
Grootte
mm
L4564*W2100*H2156
Macht
kW
6.0
Motor
Versnellingsbak
Merk
NAAI, BAUER,
SUMITOMO, NISSEI
Bescherming
Certificaten & IP
UL, Ce, Water
bewijs (IP65) CCC
Schroefschacht
Behandeling
SUS316L, Wolfram
carbidedeklaag
Controlekabinet
Elektrocomponenten
Merk
Schneider, Omron,
Siemens
Solenoïdeklep
Merk
DE V.S., ASCO
Nevelsysteem
Merk
De Oorsprong van Japan, H.IKEUCHI

 

Productvertoning 

 

Modelselectie

Model
WAS Modder
& Chemische Gestorte Modder
(Dunne Modder)
 
De opgeloste Modder van de Luchtoprichting
Gemengde Ruwe Modder
Aërobe Verteerde Modder
& Zuiveringsslib
Modderconcentratie (TS)
 
0,2%
 
1%
 
2%
 
5%
 
3%
MDS 051
~0.4 kg-DS/hr
(0,2 m ³ /hr)
~0.6 kg-DS/hr
(0,06 m ³ /hr)
~2 kg-DS/hr
(0,1 m ³ /hr)
~4 kg-DS/hr
(0,08 m ³ /hr)
~5 kg-DS/hr
(0,16 m ³ /hr)
MDS 101
~2 kg-DS/hr
(1,0 m ³ /hr)
~3 kg-DS/hr
(0,3 m ³ /hr)
~5 kg-DS/hr
(0,25 m ³ /hr)
~10 kg-DS/hr
(0,2 m ³ /hr)
~13 kg-DS/hr
(0,43 m ³ /hr)
MDS 131
~4 kg-DS/hr
(2,0 m ³ /hr)
~6 kg-DS/hr
(0,6 m ³ /hr)
~10 kg-DS/hr
(0,5 m ³ /hr)
~20 kg-DS/hr
(0,4 m ³ /hr)
~26 kg-DS/hr
(0,87 m ³ /hr)
MDS 132
~8 kg-DS/hr
(4,0 m ³ /hr)
~12 kg-DS/hr
(1,2 m ³ /hr)
~20 kg-DS/hr
(1,0 m ³ /hr)
~40 kg-DS/hr
(0,8 m ³ /hr)
~52 kg-DS/hr
(1,73 m ³ /hr)
MDS 202
~16 kg-DS/hr
(8,0 m ³ /hr)
~24 kg-DS/hr
(2,4 m ³ /hr)
~40 kg-DS/hr
(2,0 m ³ /hr)
~80 kg-DS/hr
(1,6 m ³ /hr)
~104 kg-DS/hr
(3,47 m ³ /hr)
MDS 311
~20 kg-DS/hr
(10m ³ /hr)
~30 kg-DS/hr
(3,0 m ³ /hr)
~50 kg-DS/hr
(2,5 m ³ /hr)
~100 kg-DS/hr
(2,0 m ³ /hr)
~130 kg-DS/hr
(4,33 m ³ /hr)
MDS 312
~40 kg-DS/hr
(20 m ³ /hr)
~60 kg-DS/hr
(6,0 m ³ /hr)
~100 kg-DS/hr
(5,0 m ³ /hr)
~200 kg-DS/hr
(4,0 m ³ /hr)
~260 kg-DS/hr
(8,67 m ³ /hr)
MDS 313
~60 kg-DS/hr
(30 m ³ /hr)
~90 kg-DS/hr
(9,0 m ³ /hr)
~150 kg-DS/hr
(7,5 m ³ /hr)
~300 kg-DS/hr
(6,0 m ³ /hr)
~390 kg-DS/hr
(13 m ³ /hr)
MDS 412
~80 kg-DS/hr
(40 m ³ /hr)
~120 kg-DS/hr
(12 m ³ /hr)
~200 kg-DS/hr
(10m ³ /hr)
~400 kg-DS/hr
(8,0 m ³ /hr)
~520 kg-DS/hr
(17,3 m ³ /hr)
MDS 413
~120 kg-DS/hr
(60 m ³ /hr)
~180 kg-DS/hr
(18 m ³ /hr)
~300 kg-DS/hr
(15 m ³ /hr)
~600 kg-DS/hr
(12 m ³ /hr)
~780 kg-DS/hr
(26 m ³ /hr)

 

Ontwater Principe

    Na ernstconcentratie in de concentrerende sectie, wordt de modder vervoerd aan de ontwaterende sectie. Tijdens het proces van vordering, aangezien het de filterhiaat en hoogte geleidelijk aan verminderen, en het het blokkeren effect van de tegendrukplaat, wordt de interne druk geproduceerd, en het volume wordt onophoudelijk verminderd om voldoende Doel van dehydratie te bereiken.

1.The het hoofdlichaam van de ontwaterende machine is een filtrerend apparaat die door de vaste ring en de zwemmende ring wordt gevormd die op elkaar worden gelamineerd, en de spiraalvormige schacht die daardoor doordringen. De voorsectie is de concentratiesectie, en de achtersectie is de ontwaterende sectie.

2. Het filterhiaat die tussen de vaste ring en de zwemmende ring wordt gevormd en de hoogte van de schroefschacht geleidelijk aan worden kleiner van het geconcentreerde deel aan het ontwaterde deel.

3. Terwijl de omwenteling van de schroefschacht de modder van de dik makende sectie aan de ontwaterende sectie duwt, drijft het ook onophoudelijk de zwemmende ring om het filterhiaat schoon te maken om het belemmeren te verhinderen.

4. Na de ernstconcentratie in het concentratiedeel, wordt de modder vervoerd aan het ontwaterende deel. Tijdens het proces van vordering, aangezien de gescheurde filter en de hoogte geleidelijk aan kleiner worden, en het het blokkeren effect van tegendruk produceert de plaat een grote interne druk en het volume krimpt constant om het doel van volledige dehydratie te bereiken.

 

_10.jpg

Samenwerkingsgeval

Toepassing in Diverse Industrie

 

De schroeftype modder ontwaterende machine is geschikt voor gemeentelijke waterzuiveringsinstallatie, aardolie, chemisch producten, tabaks, leer, document, textiel, druk en het verven, chemisch vezel, voedsel, brouwend, slachtend, kwekend en ander de industrieën. Het heeft de kenmerken van laag energieverbruik, vloerruimte met geringe geluidssterkte, kleine, onbeheerde verrichting, het ononderbroken werk, enz.

Onlangs, wordt de riem fiter pers wijd gebruikt in de modder die ontwateren, echter, sommige problemen is met deze machine, zoals de grote hoeveelheden waterverbruik, is het verrichtingsvereiste hoge enz. Maar het schroeftype modderdehydratatietoestel is een nieuw dehydratatietoestel van de typemodder. Met zijn voordelen, zoals energie - de besparing, operaton stal, wordt hoogst automatisering het snel erkend en door de markt erkend.

 

Exclusief preconcentratieontwerp, toepasselijk voor modder van concentratie van 2000mg/L aan 50000mg/L. Bovendien, Wegens de innovatie van het structuurontwerp, is het hoogst geschikt aan oliemodder

 

Bedrijfsinformatie

 

De Milieubescherming van Jiangsubenenv is Technologieco., Ltd een milieubescherming bedrijf, gespecialiseerd in mechanismen, milieutechniek en andere verwante wetenschap. Met onderzoekscentrum in Japan, hebben wij fabriek en bureau in China. Benenv specialiseert zich in het ontwerp, de techniek, de levering en de installatie van binnenlandse en commerciële water, afvalwater en behandelings van afvalwatersystemen, de controle van de gasverontreiniging, en andere milieutechniekproducten. Ons bedrijf bezit volledige reeksen van procesontwerp, materiaallevering, bouw, en technologieinnovatie. Globaal, zijn wij hoogst gekwalificeerd in kant en klaar leveren en BOT projecten voor om het even welke industrie. Wij hebben overvloedige ervaring in de behandeling van industrieel, binnenlands en commercieel gevaarafvalwater. Benenv wordt bemand met lokale en overzee beroeps met meer dan 15 jaar van verworven technische deskundigheid en ervaring, die diverse technologieën en de verenigde diensten aanbieden. Ons bedrijf werkt nauw met de top 10 universiteiten en de wetenschappelijke instituten samen om onze scherp-randtechnologie te houden en wetenschap en technologie om te zetten in productiviteit. Ons bedrijf werkt ook met de overheid, en is gemachtigd als verbindingsbureau van Yixing-overheid om technologiesamenwerking met buitenland uit te voeren.

Verpakking en Levering

 

1.The het normale pakket is houten doos (Grootte: L*W*H). Als de uitvoer naar Europese landen, de houten doos zal worden uitgerookt. Als de container te strakker is, zullen wij pe film voor verpakking gebruiken of zullen het volgens klanten speciaal verzoek inpakken.

 

2.We ook gebruikt steun 20 ', 40 ' containerlevering, zachte verpakking om machine goed te beschermen. Als de uitvoer naar Europese landen, de houten doos zal worden uitgerookt. Als de container ook tigher is, zullen wij pe film voor verpakking gebruiken of zullen het volgens klanten speciaal verzoek inpakken.

_18.jpg

Q: Wat MDS ontwatert de Modder?

A: MDS is de Modder Ontwaterende machine gebruikt in de markt van Japan meer dan 30 jaar, is een rijpe technologie. Het werd ontwikkeld in ons Japans onderzoekscentrum (Co., Ltd van Japan Benenv). Wij hebben Japanse ingenieurs voor technische ondersteuning en kwaliteitscontrole, andere Chinese fabrikanten zijn zij enkel naäpers van deze Japanse technologie, zijn zij niet origineel en onervarenheid op deze technologie.

Q: Welk type van modder is MDS Modder Ontwateren van toepassing op?

A: Het is enzovoort van toepassing op diverse soorten modder zoals afval geactiveerde modder, de modder van de op:lossen-luchtoprichting. Het dik makende mechanisme van dit materiaal laat gemakkelijk ontwatert niet alleen hoogst-geconcentreerde modder maar ook laag-geconcentreerde modder toe.

Q: Waarom niet worden uw ringen gecarboniseerd als andere bedrijven?

A: De carbonisatie moet de metaaloppervlakte vaste vorm geven en versterken. Ons ringenmateriaal wordt geroepen 304 van gehard staal (SUS304H), dat direct door onze staalleverancier wordt behandeld, kan dit verharde roestvrij staal de hardheid van gecarboniseerd staal tot HV380-420 in China maken. Het grootste deel van andere fabrikanten kunnen aan slechts HV250 bereiken. Dit SUS304H van gehard staal is duur 3 keer dan normale SUS304, zodat verhogen andere fabrikanten die zij hebben verkozen om het normale materiaal te kiezen en de dikte van ringen te moeten verhogen om de hardheid te verhogen, eigenlijk, de dikte van ringen zullen beïnvloeden de het ontwateren gevolgen.

Q: Hoe te om het juiste model te kiezen?

A: Adviseer ons de modderbron, behandelend capaciteit, stevige inhoudstarief, dan konden wij het geschikte model voor u kiezen. Gelieve naar voren te brengen als u speciale vereisten hebt.

Q: Wat ontwatert het bereik Application van MDS Modder?

A: Het wordt wijd toegepast in Gemeentelijke water en afvalwaterzuiveringsinstallaties, Landbouw/visserij communautaire afvalwaterzuiveringsinstallaties, de installaties van de Industrieel afvalbehandeling, Voedsel/drankproductie-installaties, Zuivelproduktie/de installaties van de Vleesverwerking, Chemische producten productieinstallaties, Machines productie/Metaalverwerking installaties, Document productie, bouwmateriaal productie, olieveld bijbehorende water dat met ruwe oliemijnbouw wordt begeleid, etc….

Q: Wat ontwatert het materiaal van MDS Modder?

A: Het is Roestvrij staal, kiezen wij SUS304H, SUS316L, enz., sommige essentiële onderdelen die wij uit Japan hebben ingevoerd, hebben wij ook onze eigen workshop in Japan voor productie.

Q: Wat het materiaal dat samen met MDS Modder wordt gebruikt ontwatert?

A: Modderpomp, polymeer het doseren pomp, wassende pomp, luchtcompressor.

Contactgegevens
Benenv Co., Ltd

Contactpersoon: Manager

Tel.: +86 189 6153 0288

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!